FortniteGamesNieuws

De Ghost Portal is de eerste Back Bling die reageert op Fortnite kills!

1.82Kviews

Het lijkt erop dat de Ghost Portal – het laatste item dat kan verdiend worden via de challenges – de eerste back bling is die reageert op het aantal kills van een speler in een Battle Royale wedstrijd.

Onlangs werd opgemerkt dat de Ghost Portal back bling meer begon te gloeien en de speler een groter spoor gaf bij het bewegen naarmate hij/zij meer kills maakte. Het is de eerste back bling die echt reageert op het aantal kills in een spel en dat zou wel eens goed nieuws kunnen betekenen voor de items die in de toekomst beschikbaar zullen zijn in de Fortnite Shop.

De Ghost Portal lekte een aantal maanden terug, midden seizoen 5, als een onafhankelijke Back Bling, zonder dat iemand op de hoogte was van het feit dat het gebundeld zou worden in een speciale challenge beloning voor de Fortnitemares 2018 speciale skin “Skull Trooper”.

De Gost Portal kan ontgrendeld worden door de Skull Trooper challenges tot een goed einde te brengen, of door deze week 20 wedstrijden te spelen en zo het item snel te ontgrendelen.

Leave a Response