FortniteGamesNieuws

Update: Abonneer op ons kanaal, deel en like onze video’s op YouTube

4.5Kviews

Om onze nieuwe site en ons YouTube-kanaal een kickstart te geven, investeren we zwaar in het aantrekken van abonnees, vandaar onderstaande actie!
Vertel het verder aan vrienden en vriendinnen die net als jij gek zijn van Fortnite.
Abonneren, delen en liken kost je niks, maar kan je uiteindelijk dus wel iets opleveren! Indien je zelf ook een YouTube-kanaal hebt, laat dan zeker een link achter in de reacties en we abonneren ook op jouw kanaal!

Update: Omdat bepaalde mensen (azijnpissers?) blijkbaar niet overtuigd zijn van de echtheid van deze actie, hierbij het bewijs. De paysafecard (waarmee de 2500 V-Bucks kunnen aangekocht worden + 300 V-Bucks bonus trouwens!) staat hieronder in deze afbeelding (klik erop om de afbeelding in volledige grootte te bekijken!). De pincode en het serial no heb ik wel onleesbaar gemaakt, anders zou ze snel leeg zijn! 😉 Deze paysafecard is dus onze eerste giveaway (vandaag 15/10/2018 aangekocht)!
Bezoek deze link om te zien hoe je met een paysafecard V-Bucks kan aankopen. (Voor België is dit zelfs niet nodig, voor Nederland weet ik het niet zeker? Indien iemand hier feedback over heeft, zet het gerust in de reacties!)

Dus abonneer op ons YouTube-kanaal, bekijk, deel en like onze video’s op YouTube en maak elke dag kans op 2500 V-Bucks in Fortnite!

Klik hier om het CoppiCas-kanaal op YouTube te bezoeken

Mannen (en vrouwen ook natuurlijk), goed nieuws! Nu vrijdag 19/10 doen we onze eerste giveaway: een paysafecard t.w.v. 25 euro waarmee je 2500 V-Bucks (+ 300 V-Bucks extra) kan aankopen voor Fortnite! Weet je niet goed hoe dat moet, geen probleem, we helpen je hier graag mee verder, maar moeilijk is het zeker niet.

Voorwaarden om deze te kunnen winnen:
1) Onze pagina liken op Facebook
http://www.facebook.com/coppicas
2) Abonneren op ons YouTube-kanaal
https://www.youtube.com/channel/UC5CJRZMf_t3tyBdcYxO0OOw
3) Onze video’s op YouTube bekijken, delen en liken!
4) De video “Dagelijkse Update” van komende vrijdag (19/10) bekijken, deze liken en een reactie posten in de comments (deze moeten door ons beoordeeld worden eer ze verschijnen, dus niet panikeren als ze niet meteen onder de video staat)!

Waarmee we precies allemaal rekening houden bij het bepalen van de winnaar gaan we niet vrijgeven, maar toch deze tip: een trouwe en actieve bezoeker maakt meer kans dan een andere! Vrijdagavond om 21u maken we de eerste winnaar bekend!
Het zou heel leuk zijn mocht deze in een bericht op onze Facebook-pagina een selfie willen posten met de gepersonaliseerde paysafecard van CoppiCas (wel liefst niet met de pincode in beeld ;-)), kwestie van de wantrouwige mensen te overtuigen dat deze actie wel degelijk 100% zuiver is!

Veel succes allemaal!
PS: Vanaf 2500 abonnees geven we dagelijks 2500 V-Bucks weg!
Voorlopig moeten we ons nog beperken tot 1 keer per week op vrijdagavond! Vertel je vrienden over CoppiCas, zodat we snel de kaap van de 2500 abonnees op YouTube kunnen bereiken en maak elke dag kans op 2500 V-Bucks!

Leave a Response