Dark Bomber Skin
FortniteGamesNieuwsPCPS4SwitchXbox One

Dark Bomber Skin & Backbling

2.28Kviews

De Dark Bomber Skin is momenteel verkrijgbaar in de Fortnite Item Shop voor 1.200 V-Bucks en wordt geleverd met de Dark Bag Backbling.
Als je goed naar de items kijkt, lijkt het erop dat het beeld op de borst van Dark Bomber en op de Bark Bag-achterband kan duiden op wat er gaat komen in de toekomst van Fortnite en het kan te maken hebben met de kubus / het drijvend eiland. De kubus / het drijvend eiland startte in Loot Lake en werd voor het eerst gezien aan het begin van het seizoen. Sindsdien is het op de kaart verplaatst naar elk beschadigd gebied, maar het is niet duidelijk waarom.
Dark Bag Backbling

Als je naar de achtergrond van de afbeelding op de tas kijkt, zie je dat er meerdere vulkanen zijn en iets wat lijkt op lava rondom hen. De kubus / het drijvend eiland kan hier iets mee te maken hebben, omdat we weten dat het stuk voor stuk naar elk beschadigd gebied baant, de rune optilt en dan terugplaatst naar zijn oorspronkelijke plek voordat hij naar de volgende gaat. Het is mogelijk dat de beschadigde gebieden snel veranderen in vulkanen en dat de hoogte waarop de kubus de runenplatforms omhoog brengt, de hoogte van de vulkanen kan zijn.

Er is nog geen bevestiging waarom de Cube alle runen bezoekt en wat er zal gebeuren zodra deze alle zeven aan de beurt geweest zijn, maar we houden u op de hoogte van eventuele grote veranderingen zodra ze zich voordoen.
Wat denk je van deze theorie? Zullen we binnenkort vulkanen in Fortnite zien?

Leave a Response