Playground Custom Options
FortniteGamesNieuwsPCPS4SwitchXbox One

Aangepaste opties in Fortnite Playground

744views

Eén van de belangrijkste dingen die Fortnite aantrekkelijk maakt, zijn de massale gevechten in het spel, maar wat moet een newbie doen als hij/zij de spelwapens en -besturing nog niet hebben leren beheersen? Spelen in Playground natuurlijk! Het ooit tijdelijke spelonderdeel heeft blijkbaar een permanente plaats gekregen in Fortnite en de bemanning van Epic Games heeft zojuist nieuwe aangepaste opties onthuld die spelers kunnen helpen bij het verfijnen van de Playground-ervaring.

In het menu “Choose Game Mode” zullen Fortnite-spelers nu de mogelijkheid zien om verschillende matchmakingopties voor de Playground aan te passen. Er is nogal wat beschikbaar voor aanpassingen, zoals zwaartekracht, schilden, gezondheid, tijd van de dag, valschade en of spelers items laten vallen nadat ze verslagen zijn. Hier is een kijkje op het menu.

Playground Matchmaking Options

De belangrijkste functie van de Playground-modus in Fortnite is dat spelers een gevoel voor het spel krijgen. Dit omvat alles van het vinden en uittesten van wapens tot het verkennen van de kaart zonder je zorgen te hoeven maken over een inkomende storm of een stortvloed van bekwame spelers die op zoek zijn naar een aantal gemakkelijke moorden.

Leave a Response